Våra medlemmar

Vi finns från Vellinge i söder till Härnösand i norr!

Göteborg

NR Kyl AB startades 2012 i Alingsås. Idag ligger vi i Göteborg och är 20 anställda. Ett ungt, flexibelt företag som har hunnit etablera sig och bli förknippat med kunskap, kvalitet och som ledande inom naturliga köldmedier. Vår verksamhet är uppdelat i installation och service.Vårt team med projektledare, montörer och tekniker sitter på lång och bred erfarenhet, och är vana vid att skapa och anpassa helhetslösningar för att ge dig som kund bästa möjliga resultat.Vi utför installationer i butik, restaurang, industrier och fastigheter, i huvudsak med CO2 som köldmedium.

Varberg

RM Kylteknik AB har funnits i sin nuvarande form sedan 1989, men har sitt ursprung i företaget Kylreparationer som startades redan 1970.Verksamheten har idag nio anställda fördelat på försäljning, konstruktion, installations- och servicearbete, administration och företagsledning.Med över hundra års erfarenhet tillsammans har vi på RM Kylteknik etablerat oss som ett av västkustens mest kompetenta kylföretag.

Sundsvall

AB Automat & Kyltjänst är ett anrikt företag som startade sin verksamhet i Sundsvall redan 1963.Idag har vi ett 10-tal personer anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Sundsvall samt i regionen kring Härnösand, Ånge och Hudiksvall.

Visby

Kyl & Maskin AB har över 30 års erfarenhet inom värme, kyla och storkök. Vi har egen verkstad där du som konsument eller företagare kan få hjälp.Vi har mer än 10 servicebilar som åker över hela Gotland varje dag, med tekniker som är certifierade och utbildade inom respektive arbetsområde.Vår verksamhet startade 1981 och idag är vi nitton anställda. Kyl & Maskin har stor kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder expertis inom värme, kyla, energi, värmepumpar, vitvaror och tvättstugor mm.Vi samarbetar idag med bland annat Region Gotland, Gotlandshem samt stora fastighetsägare, och givetvis hela den privata marknaden. Vi har eget reservdelslager för värmepumpar, tvätt, kyl och storkök. Har vi inte det du söker tar vi hem det.

Härnösand

Stay Cool

Härnösands enda renodlade kylfirma!

Vellinge

Klimatkontroll – över 55 års erfarenhet av värme, kyla och ventilation

Gnosjö

LN-Kyla AB startades 1980 av Lennart Nydén och har sedan starten utvecklats till att idag bestå av 8 anställda.Företaget har sitt kontor i Gnosjö och arbetar huvudsak i västra delen av Småland.Vi är det självklara valet för dig som behöver hjälp med till exempel industrikyla, butikskyla, värmepumpar och mycket mer.